Logo ExSu

   

Na ons advies of ingevolge uw eigen beslissing, gaan wij samen met u na welke nood of behoefte er bestaat aan een of meer vergunning(en) en welke vergunning het best bij uw bedrijf past. Wij leiden de aanvraag in bij de administratie der douane en accijnzen, wij stellen uw dossier samen, leggen en onderhouden de contacten met de diverse diensten bij D&A. Wij begeleiden u bij de door D&A uit te voeren audit en helpen u de nodige stukken te verzamelen. Wij leveren de nodige assistentie om de afgeleverde vergunning(en), de voorwaarden en de procedures in te passen in uw bedrijf.

Wanneer u gebruik wenst te maken van uw recht tot teruggave van accijnzen en/of andere belastingen, leiden wij uw dossier in, stellen het samen met u samen en volgen het op tot het volledig afgehandeld is.

Gebruikt u gedenatureerde alcohol, maar bent u niet zeker van de correcte denaturatie, dan zoeken wij samen met u uit welke denaturant u precies moet gebruiken.

Meent u recht te hebben op vrijstelling omdat u alcohol verwerkt in voedingswaren, farmaceutische producten, ..., kunnen wij voor u nagaan of u aan de gestelde voorwaarden voldoet en eventueel de aanvraag voor u indienen.

Wij helpen u bij de aanvraag tot teruggave inzake professionele diesel.

Wij gaan samen met u na of u niet verplicht bent een bijkomende aangifte in te dienen voor het gebruik van gasolie voor industriele en commerciele toepassingen.

 

 

 

 

 

disclaimer | copyright | voorwaarden | over ons | sitemap